Verzendbeleid

Gratis verzending:

Orderverwerkingstijd:

(1-2) werkdagen. Wij verwerken bestellingen tussen maandag en vrijdag.

Levertijd:

(2-4) werkdagen. UPDATE: Normaal gesproken is onze levertijd 2-4 dagen. We hebben het momenteel erg druk en het duurt iets langer dan normaal. De levertijd wordt 4-14 dagen. Momenteel wordt 90% van de bestellingen binnen een week geleverd. Als de bestelling na de gebruikelijke levertijd nog niet is geleverd, neem dan contact op met de klantenservice! We willen ervoor zorgen dat de bestelling alsnog zo snel mogelijk bij je aankomt!

Verzendkosten:

Land: Nederland en Belgie
Verzendkosten: Gratis

Traceren
Zodra je bestelling onderweg is, sturen we je een e-mail met een trackingnummer. Zo kun je je bestelling altijd in de gaten houden. Heb je na de 4e dag van de bestelling nog geen e-mail ontvangen? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar service@mariskas-kledingboetiek.nl met je bestelnummer en we gaan aan de slag.

Koeriers
We maken meestal gebruik van PostNL, bpost en DHL 1 van deze 3 partijen bezorgt je bestelling bij je thuis.

Vertraging?
We doen er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Natuurlijk kan het soms voorkomen dat een bestelling vertraging oploopt. Duurt de vertraging langer dan een week?

Neem dan contact met ons op door te mailen naar service@mariskas-kledingboetiek.nl met je bestelnummer en wij zullen het in behandeling nemen.

Bestelling niet ontvangen?
Heb je je pakket na de gemiddelde levertijd nog niet ontvangen? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar service@mariskas-kledingboetiek.nl onder vermelding van je bestelling.