Retourbeleid

We accepteren retourzendingen binnen 14 dagen.

Als je vragen of problemen hebt met betrekking tot de levering of het product, stuur ons dan een e-mail, ons team zal je onmiddellijk helpen. Stuur een e-mail naar service@mariskas-kledingboetiek.nl

RETOURBELEID

Wat moet je als klant doen om je aankoopbedrag terug te krijgen?
Hoe kom je als klant met ons in contact?
Moet je als klant het product terugsturen?
Wat is het adres waar je het naar terug kunt sturen? Of wordt dit gegeven wanneer je contact met ons opneemt?
Moet je een foto maken van het product?
Vind alle antwoorden op deze vragen hieronder!

Van gedachten veranderd?
Ben je van gedachten veranderd? Dat kan natuurlijk, zodra je binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling aangeeft je bestelling te willen retourneren, zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de geretourneerde bestelling op je rekening wordt teruggestort. Het product mag geopend en gepast worden. Houd er rekening mee dat de retourkosten voor eigen rekening zijn.

Ruilen
Je kunt je bestelling tot en met 14 dagen na de leverdatum gratis ruilen voor een nieuw artikel. Het product mag worden geopend en gepast. De koper betaalt voor de retourzending van het artikel dat hij/zij wil ruilen. Het nieuwe artikel wordt binnen 7 dagen na ontvangst van het geretourneerde pakket naar de klant verzonden.

Beschadigd?
Heb je een beschadigd product ontvangen? Stuur ons binnen 14 dagen een foto van de bestelling samen met je bestelnummer naar: service@mariskas-kledingboetiek.nl en wij zorgen ervoor dat je binnen 7 dagen na ontvangst van de e-mail gratis een nieuw artikel ontvangt.

Verkeerde bestelling ontvangen?
Heb je een verkeerd product ontvangen? Stuur ons binnen 14 dagen een foto van de bestelling samen met je bestelnummer naar: service@mariskas-kledingboetiek.nl en wij zorgen ervoor dat je binnen 7 dagen na ontvangst van de e-mail gratis de juiste bestelling ontvangt.

Nooit een bestelling ontvangen?
Heb je het product nooit ontvangen? Stuur ons een e-mail met je bestelnummer naar: service@mariskas-kledingboetiek.nl en wij zorgen ervoor dat je de bestelling binnen 7 dagen na ontvangst van de e-mail nogmaals gratis ontvangt.

Van gedachten veranderd na de bestelling?
Heb je je bedacht? Dat kan natuurlijk, zodra je binnen 48 uur na je bestelling aangeeft dat je de bestelling wilt annuleren, zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de annulering op je rekening wordt teruggestort.

Wat betreft de afgeprijsde artikelen.
Het is belangrijk om te weten dat de artikelen die momenteel met korting worden aangeboden niet kunnen worden geretourneerd. Dit beleid is ingesteld om verschillende redenen, waaronder het feit dat de prijzen van deze artikelen al zijn verlaagd en daarom niet meer in aanmerking komen voor de standaard retourvoorwaarden. We streven ernaar onze klanten duidelijkheid en eerlijkheid te bieden, en dit beleid helpt ons dat te garanderen terwijl we toch concurrerende prijzen voor onze producten bieden.


Je aankoopbedrag terugkrijgen
In de meeste gevallen wordt jouw aankoopbedrag binnen 14 dagen na het laatste contact en akkoord tussen Mariskas Kleding Boetiek en de klant teruggestort.

Uiteraard is dit afhankelijk van de actie die plaatsvindt, gaat het om een beschadigd product? Gaat het om een verandering van gedachte? Gaat het om het ontvangen van een verkeerd product? Hierboven zie je precies wat de te nemen stappen zijn voor elk afzonderlijk proces.

De terugbetaling wordt teruggestort op de betaalde rekening of een door de klant gekozen methode. We zijn hier heel flexibel en vrij in.