Over ons

Welkom bij Mariska's kleding boetiek!

Bij Mariska's kleding boetiek willen we vrouwen niet alleen kleding bieden, maar ook een ervaring die aansluit bij hun waarden. Wij geloven dat mode een weerspiegeling moet zijn van schoonheid, zowel in design als in duurzaamheid.

Daarom hebben we onze collectie zorgvuldig samengesteld om je eco-vriendelijke kleding van hoge kwaliteit te bieden die er niet alleen geweldig uitziet, maar ook een positieve impact heeft op onze planeet.

 

Onze missie

Bij Mariska's kleding boetiek is onze missie eenvoudig maar diepgaand: de normen van mode herdefiniëren door hoogwaardige, milieuvriendelijke kleding aan te bieden die vrouwen in staat stelt zichzelf uit te drukken met stijl en integriteit.

Wij geloven in een wereld waarin mode er niet alleen goed uitziet maar ook goed doet, waarin elk kledingstuk een verhaal vertelt van vakmanschap, duurzaamheid en empowerment.

Met elke steek zetten we ons in om een positief verschil te maken op onze planeet en in het leven van onze klanten, omdat we geloven dat echte schoonheid niet alleen bestaat uit wat je draagt, maar ook uit hoe het is gemaakt en de waarden die het vertegenwoordigt.

 

Onze visie

Vanuit onze basis in Leiden, Nederland, stellen we ons een wereld voor waarin milieuvriendelijke kleding niet alleen een keuze is, maar een vanzelfsprekend onderdeel van elke garderobe. We willen vrouwen overal inspireren om mode te omarmen die niet alleen mooi is, maar ook rekening houdt met de planeet.

We zijn toegewijd aan het ontwikkelen van innovatief design, milieubewustzijn en het maken van een positief verschil. Doe met ons mee en creëer een toekomst waarin mode van Mariska betekent dat je er goed uitziet en je goed voelt over je keuzes. Maak vandaag nog deel uit van de Mariska's kleding familie!

 

We zijn er altijd voor u

We zijn trots op onze uitstekende klantenservice die verder gaat dan dat. Ons toegewijde team staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar om je te helpen met vragen of problemen, zodat je van begin tot eind een naadloze winkelervaring hebt.

We begrijpen dat dingen soms anders lopen dan verwacht en daarom bieden we een probleemloos terugbetalingssysteem met een tevredenheidsgarantie van 30 dagen. Jouw tevredenheid is onze prioriteit en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je elke aankoop bij ons met plezier doet. Winkel met vertrouwen in de wetenschap dat we er zijn om je bij elke stap te ondersteunen.


Maak vandaag nog deel uit van de Mariska's kleding familie!

x Mariska Dekker